Spise riktig

Tre perfekte mellommåltider

På topp hele dagen

«Gjeeeeesp! Nå må vel klokken være fire snart? Men, den er jo såvidt tre?». Kjenner du deg igjen i det her? Det er overhodet ikke uvanlig at kroppen begynner å kjenner det rundt klokken tre. Lunsjen er for lengs langt ned i magen, arbeidsdagen begynner å nærme seg slutt og det er ikke alltid hodet henger helt med – men mist ikke motet! Det er mulig å holde seg på topp hele dagen, og klare de siste arbeidstimene med litt ekstra energi!

Steg 1: Gjør to sett med 10 stk knebøy, ta hendene i bakken og strekk de helt opp mot taket 10 ganger og gjør til slutt 10 store rotasjoner med overkroppen.

Steg 2: Ta frem ett av følgende mellommåltider du har laget på forhånd.

Bærsmoothie

En perfekt smoothie du kan forberede hjemme før jobb, å ta med i en liten flaske og sette i kjøleskapet.

 • 1 dl bjørnebær
 • 1  dl bringebær
 • 1 stor banan
 • 2 dl melk/naturell youghurt eller veganskt alternativ
 • 1 ss kokosolje

Miks alle ingrediensene i en blender eller bruk stavmikser. Smoothien inneholder karbohydrater, proteiner og fett – og vil bidra til å få opp blodsukkeret uten at det stiger for høyt.

Peanøttsmør-snacks

 • 1 banan
 • 2 ss peanøttsmør eller annet nøttesmør
 • Finhakkede nøtter

Kutt bananen i skiver og lag en sandwich med banan, peanøttsmøret og de hakkede nøttene. Er du hjemme kan disse legges i fryseren og tas frem som snacks, men de fungerer helt fint i kjøleskapet også! Peanøttsmør er bare å ha tilgjengelig, for det kan man bruke til så mangt. For eksempel kan man kutte opp skriver av eple, og deretter dyppe disse i peanøttsmøret. Dette er en helt nydelig snack!

Bananpannekaker

 • 3 egg
 • 2 bananer
 • Litt smør eller kokosolje for å steke i

Mos bananene med en gaffel og vips disse sammen med eggene. Stek så små pannekaker ut av dette. Et perfekt mellommåltid som nytes like godt kaldt, som varmt! Skal du piffe det skikkelig opp, sleng på noen bær eller et syltetøy!

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

 • Behandling av personopplysninger

  Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

 • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
 • Så starter vi!

Så starter vi!