Spise riktig

Thaifrokost

Thaifrokost

Nyt smaken og duften som gir deg en følelse av tropisk sommer. Kokosnøtten er et frø, det betyr at mange nøtteallergikere kan spise den. Den er både næringsrik og god. Den fungerer også svært bra som snacks når du er sugen på noe godt. Kokosnøtter er ikke så vanskelig å åpne som mange tror – så lenge du har en ordentlig hammer og litt tålmodighet!

1 porsjon

Ingredienser:

150 g papaya
1 banan
2 pasjonsfrukter
1 limekløft
100 g naturell yoghurt
100 g mager kesam
Fersk kokosnøtt

Tilberedning:

Bland yoghurt og kesam. Kutt papayaen i terninger og bananen i skiver, og bland det hele i yoghurten og kesamen. Strø over pasjonsfruktkjernene og press over limejuicen. Server med noen biter fersk kokosnøtt.

Næringsverdi per 100 g:

90 kcal

3,7 g protein
3,6 g fett
9,3 g karbohydrater

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!