Spise riktig

Sunnere pannekaker

Sprø og sunne pannekaker

Prøv noen av disse deilige alternativene for sunnere og mer mettende pannekaker som får smaksløkene og kroppen til å juble!

TIPS! Pannekakene holder seg lettere sammen om du lager små, enn store!

Bananpannekake

Superenkelt og supergodt!

Visp 2 moste bananer med 4 egg og en klype vaniljepulver og litt kanel. Stek mellomstore pannekaker og server med ferske bær eller revet syrlig eple og litt tyrkisk yoghurt. Siden bananen gjør pannekakene søte er det godt med noe syrlig i tilbehøret.

Bokhvetepannekaker

Pannekaker som smaker som pannekaker, men er glutenfrie. Bytt ut hvetemel med bokhvetemel. Visp sammen 1 dl mel med 2 dl melk og litt salt til en klumpfri røre. Ha deretter i like mange egg som desiliter mel. Visp godt sammen og stek på vanlig måte. Server med frukt eller bær. Du kan også fylle med cottage cheese og bær og rulle det sammen som en crêpe.

Havrepannekaker

En enkel måte å få opp næringsinnholdet i pannekaker er å bytte ut det klassiske hvetemelet med andre belgfrukter. Kvern havregryn om til mel og bland like mye melk som mel, og litt salt. Deretter visper du sammen dobbelt så mange egg som desiliter melk. Havre er en bra måte å få i seg løselige fibre på som er bra for magen.

Proteinpannekaker

Vil du booste proteinet i pannekakene kan du blande både egg og cottage cheese i pannekakene. Til en vanlig beger med cottage cheese på 250 gram, kan du bruke 2 egg. Bland i noen spiseskjeer mel for å binde det sammen og litt salt. Stek små pannekaker og server med frukt og bær.

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!