Spise riktig

Sunnere pannekaker

Topp brunchen med sprø pannekaker!

Prøv noen av disse deilige alternativene for nyttigere og mer mettende pannekaker som får smaksløkene og kroppen til å juble!

TIPS! Da mange av pannekakene i de alternative oppskriftene ikke holder så godt sammen, lag små pannekaker heller en store.

Bananpannekake

Superenkelt og supergodt!

Visp 2 moste bananer med 4 egg og en klype vaniljepulver og litt kanel. Stek mellomstore pannekaker og server med ferske bær eller revet syrlig eple og litt tyrkisk yoghurt. Siden bananen gjør pannekakene søte er det godt med noe syrlig i tilbehøret.

Bokhvetepannekaker

Pannekaker som smaker som pannekaker, men er glutenfrie. Bytt ut hvetemel med bokhvetemel. Visp sammen 1 dl mel med 2 dl melk og litt salt til en klumpfri røre. Ha deretter i like mange egg som desiliter mel. Visp godt sammen og stek på vanlig måte. Server med frukt eller bær. Du kan også fylle med cottage cheese og bær og rulle det sammen som en crêpe.

Havrepannekaker

En enkel måte å få opp næringsinnholdet i pannekaker er å bytte ut det klassiske hvetemelet med andre belgfrukter. Kvern havregryn om til mel og bland like mye melk som mel, og litt salt. Deretter visper du sammen dobbelt så mange egg som desiliter melk. Havre er en bra måte å få i seg løselige fibre på som er bra for magen.

Proteinpannekaker

Vil du booste proteinet i pannekakene kan du blande både egg og cottage cheese i pannekakene. Til en vanlig beger med cottage cheese på 250 gram, kan du bruke 2 egg. Bland i noen spiseskjeer mel for å binde det sammen og litt salt. Stek små pannekaker og server med frukt og bær.

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley