Spise riktig

Spinatsuppe med egg

Varm deg med en god spinatsuppe med egg. Spinat er svært næringsrikt og inneholder mye vitamin C og E. Spinat inneholder også mye nitrat, som senker blodtrykket og øker prestasjonsevnen. Egget gir deg en ekstra dose proteiner for musklenes skyld.

4 porsjon

Ingredienser:

4 egg
500 g frossen bladspinat
1 gul løk
1 ss olivenolje
2 ss hvetemel
12 dl vann
2 ss grønnsaksbuljong
1 dl matfløte
Salt og pepper
Malt muskatnøtt

Tilberedning:

Hardkok eggene, fjern skallet og skjær dem i to. Tin spinaten og finhakk løken. Fres spinat og løk i olivenolje i noen minutter. Dryss over hvetemel og hell over vann og buljong. Kok opp suppen og senk deretter varmen, la den småkoke i ca. 10 min. Ha i fløten og smak til med salt, pepper og muskatnøtt.

Server suppen med egg, knekkebrød og kalkunskinke.

Næringsverdi per 100 g:

48 kcal

3,9 g protein
2,9 g fett
1,3 g karbohydrater

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!