Spise riktig

Soyafarse med curry og kokos

Soyafarse med curry og kokos

Soya er en belgfrukt og dermed i slekt med andre bønner og erter. Den inneholder en rekke forskjellige næringsstoffer. Soyabønner inneholder mye fiber og har høyt innhold av fullverdig protein og flerumettet fett. De inneholder blant annet de essensielle proteinene som kroppen selv ikke kan produsere, og passer godt i gryteretter, supper og salater.

4 porsjoner

Ingredienser

400 g soyafarse
1 purreløk
2 hvitløkskløfter
1 paprika
1 ss gul curry
1 dl røde linser, tørkede
1 boks kokosmelk
½ ss grønnsaksbuljong
1 dl kokosflak
Salt og pepper

Til servering

Hakkede søtmandler

Tilberedning

Del purreløken på langs og skyll vekk eventuell jord. Skjær purreløken i strimler, finhakk hvitløkskløftene og skjær paprikaen i mindre biter.

Stek soyafarsen sammen med purreløk, hvitløk, paprika og curry i en stekepanne. Når alt har fått fin farge, tilsett tørkede røde linser, kokosmelk og grønnsaksbuljong. Senk varmen og legg på et lokk. La småputre i 12–15 minutter til linsene er blitt myke, men fremdeles har litt tyggemotstand.

Rist i mellomtiden kokosflakene i en tørr stekepanne til de har fått fin farge.

Server soyafarsen med de ristede kokosflakene, hakkede søtmandler, bulgur og en grønn salat.

Næringsverdi per 100 g

122 kcal

7,6 g protein
6,8 g fett
5,4 g karbohydrater

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!