Spise riktig

Sitron- og urtemarinert kyllingfilet

Sitron-og-urtemarinert-kyllingfilet

Sitron- og urtemarinert kyllingfilet

Nyt en deilig salat og fyll kroppen med vitaminer, mineraler og proteiner fra kyllingen og salaten. Benytt sjansen nå som vi kan fråtse i sesongens deilige råvarer.

4 porsjoner

Ingredienser

4 kyllingfileter

Marinade

½ dl olivenolje
½ dl rapsolje
1 hvitløkskløft
1 bunt gressløk
1 bunt persille
Skallet og saften av 1 sitron

Lun salat

1 gul sommerløk
1 bunt asparges
1 squash
1 aubergine
½ bukett brokkoli
50 g gule og grønne hestebønner

Kald salat

50 g sukkererter
½ blomkålhode
1 rød spisspaprika
100 g cherrytomater

Tilberedning

Sett ovnen på 225 grader. Del kyllingfiletene i to og legg dem i en ildfast form, rør sammen alle ingrediensene til marinaden og hell den over kyllingen, sett det hele i ovnen i cirka 20 minutter. Skjær alle grønnsakene utenom hestebønnene til den lune salaten i centimeterstore biter og stek dem sprø i en stekepanne med litt olje, krydre med gourmetsalt og hvitløkspepper. Kok hestebønnene i noen minutter i lettsaltet vann.

Hakk resten av grønnsakene til den kalde salaten, legg dem på et fat og rør dem deretter sammen med de lune grønnsakene. Server med kyllingen og eventuelt litt ris.

Næringsverdi per 100 g

135 kcal

8,8 g protein
9,9 g fett
2,9 g karbohydrater

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!