Spise riktig

Sitron- og urtemarinert kyllingfilet

Sitron-og-urtemarinert-kyllingfilet

Sitron- og urtemarinert kyllingfilet

Nyt en deilig salat og fyll kroppen med vitaminer, mineraler og proteiner fra kyllingen og salaten. Benytt sjansen nå som vi kan fråtse i sesongens deilige råvarer.

4 porsjoner

Ingredienser

4 kyllingfileter

Marinade

½ dl olivenolje
½ dl rapsolje
1 hvitløkskløft
1 bunt gressløk
1 bunt persille
Skallet og saften av 1 sitron

Lun salat

1 gul sommerløk
1 bunt asparges
1 squash
1 aubergine
½ bukett brokkoli
50 g gule og grønne hestebønner

Kald salat

50 g sukkererter
½ blomkålhode
1 rød spisspaprika
100 g cherrytomater

Tilberedning

Sett ovnen på 225 grader. Del kyllingfiletene i to og legg dem i en ildfast form, rør sammen alle ingrediensene til marinaden og hell den over kyllingen, sett det hele i ovnen i cirka 20 minutter. Skjær alle grønnsakene utenom hestebønnene til den lune salaten i centimeterstore biter og stek dem sprø i en stekepanne med litt olje, krydre med gourmetsalt og hvitløkspepper. Kok hestebønnene i noen minutter i lettsaltet vann.

Hakk resten av grønnsakene til den kalde salaten, legg dem på et fat og rør dem deretter sammen med de lune grønnsakene. Server med kyllingen og eventuelt litt ris.

Næringsverdi per 100 g

135 kcal

8,8 g protein
9,9 g fett
2,9 g karbohydrater

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley