Spise riktig

Rødbetssalat med posjerte egg

Rødbetssalat med posjerte egg

En mettende, vegetarisk salat med posjerte egg. Å posjere egg er ikke så vanskelig som det ser ut som, prøv selv!

Ingredienser

600g Rødbet ferske
2tsk eddik
8st Egg
2msk Olivenolje
1tsk Sennep (dijonsennep)
1⁄2msk kapers
3dl Bladspinat
100g Salat ost (fetaost) 25% evt. lett mozzarella

Slik gjør du det:

Skrell rødbetene og del dem i 4 fedd. Kok dette i saltet vann til de er myke(kjenn med en gaffel). Fyll opp en kasserolle med vann og kok opp. Hell i eddik. Legg hvert egg i en liten skål. Hold vannet kokende, og lag en virvel i vannet med en skje. Deretter slipper du ned hvert egg i kasserollen(ett og ett egg av gangen.) Kok i 3-4 minutter. Løft opp egget og kjøl ned i en skål med kaldt vann. Tørk siden av egget forsiktig med tørkepapir. Bland sammen en dressing bestående av olje sennep og kapers. Dander rødbetene og spinaten på et fat, og smuldre opp osten for så å strø dette over. Legg så på ett og ett egg, og avslutt med å helle dressing over det hele.

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!