Spise riktig

Paella

Paella

Hola! Paella er en kjempegod spansk rett med flere forskjellige proteinkilder. Et par av dem er fra havet, noe som gjør at du får i deg omega-3. Blåskjellene har betennelsesdempende egenskaper og inneholder også antioksidanter. Paella er gyllengul, og fargen som kommer fra safran, er et bevis på høyt innhold av antioksidanter.

4–6 porsjoner. En spansk rett med flere proteinkilder

Ingredienser:

2 dl avorioris
1 nett blåskjell (ca. 1 kg)
1 gul løk
2 ss olivenolje
6 dl vann (4 til risen og 2 til å koke blåskjellene i)
1 ½ ss grønnsaksfond
1 presset hvitløkskløft
1 g safran
1 ts salt
1 krm svart pepper
2 dl grønne erter (dypfryste)
1 boks hele tomater (400 g)
1 kg urensede reker

Tilberedning:

Rens blåskjellene og kast de som er åpne. Kok blåskjellene i en kasserolle med 2 dl vann, litt salt og svart pepper til de åpner seg (ca. 2 min). Kast de som ikke har åpnet seg.

Skrell og hakk løken og stek den i olje sammen med risen i en wokpanne. Ha i vann og grønnsaksfond, press hvitløken og tilsett krydder (inkl. safran). La koke på svak varme under lokk i ca. 15 minutter. Ha i ertene og tomatene (uten væske), og kok i ytterligere 5 minutter.

Bland blåskjellene med skall og de urensede rekene i wokpannen, og la dem bli varme. Server med det samme.

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!