Spise riktig

Mias gulrotkake

Mias gulrotkake

Mias gulrotkake er helt uten sukker og passer perfekt til helgekosen. Gulrøttene i kaken gjør at den blir saftig og rik på A-vitamin.

Ingredienser:

Bunn:
250 g revne gulrøtter
1 most banan
2 dl mandelmel
2 dl havregryn
1 dl kokosmel
½ ss knuste linfrø
1 ts vaniljepulver
3 ts bakepulver
1 ½ ts bikarbonat
½ dl solsikkekjerner
½ ts kardemomme
2 ss kanel
1 dl ferskost (kvarg/kesam)
1 dl vann
2 egg

Glasur:
1 pakke philadelphiaost
2 ss flytende honning
Kokosflak

Tilberedning:

Sett ovnen på 200 grader. Skrell gulrøttene og riv dem fint på et rivjern. Skrell og mos bananen. Bland alle tørre ingredienser og vend dem ned i bananen. Tilsett ferskost, vann, egg og de revne gulrøttene.

Ha deigen i en smurt langpanne. Stek kaken midt i ovnen i cirka 20 minutter, la den avkjøle.

Bland sammen philadelphiaost og honning og ev. sitron- eller limesaft. Smør glasuren over gulrotkaken og topp med kokosflak.

Næringsverdi per 100 g

232 kcal

8,4 g protein
15,1 g fett
13,9 g karbohydrater

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!