Spise riktig

Lun laksesalat

Lun laksesalat

En salat kan enkelt kombineres og varieres etter smak og behag. Denne salaten er en litt mektig salat med mye proteiner og sunt fett. Salaten passer like bra til hverdags som til fest. Mathavre er en av våre beste kornsorter. Det er et mettende og godt alternativ til vanlig hvit ris.

4 porsjon

Ingredienser:

600 g skinnfri laksefilet
2 ss olje
Salt og pepper
2 dl mathavre
4 dl vann
1 grønnsaksbuljongterning
2 egg
1 paprika
½ agurk
1 liten rødløk
2 avokadoer
Grønn salat
250 g mager kesam
2 ts Dijon-sennep

Tilberedning:

Skjær laksen i terninger og stek dem noen minutter i olje i en stekepanne. Snu dem slik at alle sidene får en stekeflate. Krydre med salt og pepper. Kok opp vannet og buljongterningen. Tilsett mathavre og kok uten lokk i ca. 12 min. Hardkok, ta av skallet og del opp eggene. Hakk paprika og agurk i terninger. Skrell og skjær løken i skiver. Del avokadoen og fjern steinen. Ta ut fruktkjøttet i biter med en liten skje. Legg laks, mathavre og salat på et stort fat, legg eggene på til slutt. Rør sammen kesam og sennep og server sausen til.

Næringsverdi per 100g:

114 kcal

9.1g protein
6.1g fett
5.2g karbohydrater

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!