Spise riktig

Kjøttfarse- og rotfruktsuppe

Nå er høsten her for alvor, og temperaturen begynner å krype nedover. Da er suppe et perfekt alternativ. En kraftig høstsuppe varmer godt om kvelden! Lifestyle by Actic gir deg et forslag til oppskrift her.

4 porsjoner

Ingredienser:

7 dl grovrevne rotfrukter (gulrot, pastinakk, kålrot, sellerirot)
1 gul løk
2 ss olivenolje
13 dl vann
3 ss kjøtt- eller grønnsaksbuljong
3 ss tomatpuré
1 laurbærblad
2 ts timian
Salt og pepper
500 g kjøttfarse

Pynt: Frisk timian

Tilberedning:

Skrell og grovriv rotfruktene og løken. Ha olivenolje i en stor kasserolle og legg i rotfruktene og løken, rør om i et par minutter.

Tilsett vann, buljong, tomatpuré og krydder. Legg den rå kjøttfarsen direkte i kasserollen, og la koke i 15–20 minutter.

Smak til med mer krydder og tomatpuré ved behov. Pynt med frisk timian.
Server med fullkornbrød.

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!