Spise riktig

Julekaka

By på en god og søt kake til jul. Kaken er fylt med ”julesmaker”, for eksempel kanel, kardemomme og nellik. Til forskjell fra godteri inneholder tørket frukt blant annet mineraler og oppløselige fibre som kroppen trenger. Nøttene i kaken er ikke bare gode, de er også bra for helsen fordi de inneholder en god del antioksidanter.

Antall: 1st

Ingredienser:

400 g tørket frukt, f.eks. rosiner, fiken og aprikoser
400 g blandede nøtter, f.eks. valnøtter, mandler og hasselnøtter
2 dl brunt sukker eller råsukker
2 dl hvetemel
2 ts bakepulver
4 egg
½ dl gløgg

Tilberedning:

Grovhakk frukt og nøtter. Rør sammen alle ingrediensene. Stek kaken i ca. 45 min. ved 175° i en smurt form. Stikk en pinne (f.eks. en strikkepinne) i kaken for å se om den er ferdig. Når kaken er ferdig, skal pinnen være tørr.

Ta kaken ut av formen og avkjøl den. Den er best når den får stå litt før den serveres.

Næringsverdi per 100g:

372 kcal

7.7 g protein
19.3 g fett
37.8 g karbohydrater

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!