Spise riktig

Cashewboller

Cashewboller

Cashew er et tre i sumakfamilien. Det kommer opprinnelig fra den nordøstlige delen av Brasil. Det vi i dagligtalen kaller cashewnøtt, er egenlig frøet som treet formerer seg gjennom. Cashewnøtten inneholder mye umettet fett og er rik på mineraler, vitaminer og proteiner. Den har mild smak og er kjempegod i wokretter, gryteretter, salater, bakverk eller som snacks.

Ingredienser:

2 dl cashewnøtter
1 dl rosiner
En klype salt
2 ss vann
2 ts kakao

Kokosflak til å rulle i

Tilberedning:

Knus cashewnøttene. Tilsett rosinene og resten av ingrediensene. Bland til det blir en jevn røre. Form til boller og rull i kokos. Oppbevar bollene i kjøleskap.

Næringsverdi per 100 g

518 kcal

10,7 g protein
35,9 g fett
33,8 g karbohydrater

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!