Tren og få poeng med MyActic!

Nå har vi lansert MyActic! Ved at du som medlem trener hos oss, samler du poeng som siden kan benyttes til ulike fordeler og rabatter. Alle poeng som du samler inn i MyActic ser du enkelt på Mine Sider. Logg inn allerede i dag for å se hvilket nivå du havner på!

Slik fungerer det

Alle våre medlemmer er automatisk med i MyActic. De behøver ikke å aktivere det eller søke om å være med. Det er i tillegg helt kostnadsfritt.

De logger inn på samme måte som på Mine Sider eller i Actics app. Der kan de se sitt aktuelle nivå og hvor mange poeng de har. Poengene oppdateres automatisk hver gang de drar sitt medlemskort på senteret, deltar på en gruppetime etc.

Logg inn i MyActic her!

[et_social_share]

Vanlige spørsmål

Hvor langt tilbake i tiden regnes poengene?

Du får poeng fra første medlemsdag i Actic. Du begynner altså ikke på null poeng.

Hva får man poeng for?

Vi gir poeng ut ifra følgende parametere: hvor lenge man har vært medlem i Actic, PT-timer, gruppetrening, innsjekk samt om man inviterer med en venn til Actic.

Kan jeg miste mine poeng?

Nei, du kan ikke miste dine poeng så lenge du er medlem hos Actic. Skulle du velge å si opp ditt medlemskap så beholder du dine poeng i 1 måned, i fall du angrer og vil komme tilbake.

Hvilke nivåer finnes det?

De nivåene som finnes i MyActic er Basis, Sølv, Gull, Elite og VIP.

Er det noe påmeldingsfrist til MyActic?

Nei, MyActic kommer alltid til å være tilgjengelig på Mine Sider og i appen for våre medlemmer.

Oppdaterte bookingreglene 31.8.2020

Vi øker tilgjengeligheten på gruppetrening for alle våre medlemmer ved å justere bookingreglene fra 31.8.

Vår gruppetrening skal være for alle, både våre stamgjester og nye treningskompiser – det er selvsagt. Vårt lojalitetsprogram MyActic er et viktig gode ved å være medlem hos oss, der blant annet en av fordelene er at man som VIP og Elite kan booke flere timer, og tidligere enn ordinære medlemmer.

Det har også hatt ulemper enkelte steder. Noen medlemmer har opplevd at mange av klassene har vært fullbooket «til enhver tid», og at det tidvis har vært vanskelig for nye medlemmer å booke seg på gruppetrening enkelte steder. Derfor justerer vi nå bookingreglene for gruppetrening, så vi bedre sikrer at alle medlemmer, nye som «stamgjester», har gode muligheter for å bli med på moroa!

Slik er de nye bookingreglene:

  • Alle medlemmer kan maksimalt ha 7 aktive bookinger
  • 25% av de tilgjengelige plassene kan bookes av VIP og Elite 14 dager før
  • 75% av de tilgjengelige plassene kan bookes av alle medlemmer 7 dager før.

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!