Tren og få poeng med MyActic!

Nå har vi lansert MyActic! Ved at du som medlem trener hos oss, samler du poeng som siden kan benyttes til ulike fordeler og rabatter. Alle poeng som du samler inn i MyActic ser du enkelt på Mine Sider. Logg inn allerede i dag for å se hvilket nivå du havner på!

Slik fungerer det

Alle våre medlemmer er automatisk med i MyActic. De behøver ikke å aktivere det eller søke om å være med. Det er i tillegg helt kostnadsfritt.

De logger inn på samme måte som på Mine Sider eller i Actics app. Der kan de se sitt aktuelle nivå og hvor mange poeng de har. Poengene oppdateres automatisk hver gang de drar sitt medlemskort på senteret, deltar på en gruppetime etc.

Logg inn i MyActic her!

NO_shared-FB-image_MyActic

Vanlige spørsmål

Hvor langt tilbake i tiden regnes poengene?

Du får poeng fra første medlemsdag i Actic. Du begynner altså ikke på null poeng.

Hva får man poeng for?

Vi gir poeng ut ifra følgende parametere: hvor lenge man har vært medlem i Actic, PT-timer, gruppetrening, innsjekk samt om man inviterer med en venn til Actic.

Kan jeg miste mine poeng?

Nei, du kan ikke miste dine poeng så lenge du er medlem hos Actic. Skulle du velge å si opp ditt medlemskap så beholder du dine poeng i 1 måned, i fall du angrer og vil komme tilbake.

Hvilke nivåer finnes det?

De nivåene som finnes i MyActic er Basis, Sølv, Gull, Elite og VIP.

Er det noe påmeldingsfrist til MyActic?

Nei, MyActic kommer alltid til å være tilgjengelig på Mine Sider og i appen for våre medlemmer.

Kostnadsfri prøvetime 

Helt gratis, inviterer vi deg i 60 minutter test trening. Du kan arbeide både i treningsstudioet eller prøv en gruppe øvelse.

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Så starter vi!