MyActic

Lojalitetspoeng fra Actic!

Verv en venn og få 5.000 poeng i MyActic!

Kjenner du noen som ønsker å komme i gang med trening? Verver du en eller flere venner, vil du motta 5.000 lojalitetspoeng hos MyActic for hver person du verver. Lojalitetspoeng gir deg tilgang til ulike fordeler hos Actic, som f.eks:

  • Muligheten til å booke deg på gruppetimer tidligere enn alle andre.
  • Tilgang til å ta med deg en venn på treningsuke kostnadsfritt.

Vennen du verver vil få kr. 500,- i rabatt ved kjøp av 12 måneders AvtaleGiromedlemskap, kun ved kjøp på ditt lokale treningssenter. For å ta del av tilbudet, ta med deg din kompis til nærmeste Actic senter og oppgi kampanjekoden. Da vil din kompis få kr. 500,- i rabatt ved kjøp av medlemskap og du vil få 5.000 poeng i MyActic. Poengene registreres når kampanjeperioden er over.

Kampanjekode: FEB17

Tilbudet gjelder i perioden 2-19. februar, og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Les mer om MyActic!

NO_startsidan_myactic-nyhet2

[et_social_share]

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!