Hva er ditt treningsmål for 2017?

Se for deg at du har en person som ikke tenker på annet enn hvordan akkurat din trening kan bli bedre og mer effektiv. Som inspirerer deg når du kjenner deg umotivert og som jubler når du når dine mål. Akkurat sånn er det å ha en personlig trener. Akkurat nå har du mulighet til å vinne en egen personlig trener hos Actic.

Vinneren får 6 st. PT-timer!

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å besøke ditt Actic senter, skrive ned ditt treningsmål på en «kettlebell» lapp du mottar fra de ansatte. Du kan også ta en selfie og tagge den med #mitttreningsmål og ditt lokale senter. La oss sette mål for treningen sammen!

Dette gjør du for å være med i konkurransen:

  1. Skriv ned ditt treningsmål + fullstendige kontaktopplysninger på en gul kettlebell.
  2. Ta en selfie av deg selv når du holder opp kettlebellen, og tagg deg selv på Instagram eller Facebook med #mitttreningsmål og ditt lokalsenter (for eksempel. #acticstorgata)
  3. Klistre opp kettlebellen på kettlebell veggen.

Ved deltakelse i denne konkurransen godkjenner du at Actic publiserer dit innlegg i sosiale medier. Du godkjenner også at Actic kontakter deg samt at bildene kan brukes i andre kommunikasjonskanaler fra Actic.

Mitt_traningsmal_2017

[et_social_share]

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!