Hva er ditt treningsmål for 2017?

Se for deg at du har en person som ikke tenker på annet enn hvordan akkurat din trening kan bli bedre og mer effektiv. Som inspirerer deg når du kjenner deg umotivert og som jubler når du når dine mål. Akkurat sånn er det å ha en personlig trener. Akkurat nå har du mulighet til å vinne en egen personlig trener hos Actic.

Vinneren får 6 st. PT-timer!

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å besøke ditt Actic senter, skrive ned ditt treningsmål på en «kettlebell» lapp du mottar fra de ansatte. Du kan også ta en selfie og tagge den med #mitttreningsmål og ditt lokale senter. La oss sette mål for treningen sammen!

Dette gjør du for å være med i konkurransen:

  1. Skriv ned ditt treningsmål + fullstendige kontaktopplysninger på en gul kettlebell.
  2. Ta en selfie av deg selv når du holder opp kettlebellen, og tagg deg selv på Instagram eller Facebook med #mitttreningsmål og ditt lokalsenter (for eksempel. #acticstorgata)
  3. Klistre opp kettlebellen på kettlebell veggen.

Ved deltakelse i denne konkurransen godkjenner du at Actic publiserer dit innlegg i sosiale medier. Du godkjenner også at Actic kontakter deg samt at bildene kan brukes i andre kommunikasjonskanaler fra Actic.

Mitt_traningsmal_2017

Kostnadsfri prøvetime 

Helt gratis, inviterer vi deg i 60 minutter test trening. Du kan arbeide både i treningsstudioet eller prøv en gruppe øvelse.

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Så starter vi!