Nyhet

Heia seniorer!

Fri trening hele mars!

Akkurat nå har vi seniormåned på Actic! Det innebærer fri trening for alle over 60 år i hele mars måned, i tillegg kommer vi til å ha herlige aktiviteter på senterne og bra tilbud på medlemskap. Kom til oss så kan vi fortelle mer.

Del det gjerne med dine venner, det er morsommere å trene sammen!

Hjertelig velkommen!

Fri trening gjelder mellom den 1-31 mars 2017. Benyttelse av fri trening kan kun skje en gang pr. halvår. Fri trening gjelder kun på gym og gruppetrening (ikke svømming/bad). Gjelder på alle senter i Norge bortsett fra Actic Fredrikstad, Oslo Tøyen, Oslo Nordtvet, Oslo Holmlia, Oslo Storgata, Lillehammer.

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!