My Actic

Trene og samle achievements

Er du Zen, Challenger eller Sushi?

Nå lanserer vi achievements! En morsom måte med å arbeide mot delmål, som gir ekstra poeng. Vi belønner alt i fra gruppetrening til personlig trening og trening på treningssenteret. Achievements kan du også få ved å akseptere utfordringer i MyActic eller invitere med venner. Eksempel:

 • Når du deltar på 10 vanntreninger får du en achievement som heter Fishstick. I tillegg belønnes du med 1000 ekstra MyActic-poeng.
 • Etter at du har deltatt på 50 yogaklasser får du achievement Mindful samt 5000 ekstra MyActic-poeng.
 • 100 svette dansetimer gir deg 10 000 ekstra MyActic-poeng og du vår achievement Raver.
 • Hvis du har sjekket inn 25 ganger på treningssenteret får du achievement Familiar Face og 2500 ekstra MyActic-poeng.

De ulike kategoriene

Kick-starter Tren 24 ganger i løpet av dine første 12 uker som ny medlem. AquaDance Vi belønner deg for antallet vanntreningstimer du deltar på. Dance Vi belønner deg for antall danseklasser du deltar på. Body & mind Vi belønner for antallet klasser med Body & Mind du deltar på. Strength Vi beønner deg for antallet styrketimer du deltar på. Cardio Vi belønner deg for antall kondisjonstimer du deltar på. PT-trening Vi belønner deg for antall PT-timer du har gjennomført. Du som trener med PT klatrer både i kategorien PT-trening og i kategorien Trening hos Actic. Trening hos Actic Vi belønner deg for antall ganger du har sjekket inn på treningssenteret. Challenges Aksepterer du utfordringer i Actic sin app klatrer du i serien Challenges. MyActic I denne kategorien finner man ulike utmerkelser som berører lojaliteteprogrammet.

 • Verver du en venn får du utmerkelsen BFF.
 • Utnytter du fordelen Oppgradere kort som Elite eller VIP får du utmerkelsen Booster.
 • Utnytter du din Treningsstart med PT/treningsveileder får du utmerkelsen Master.

 

Alla starter fra 0 – let the game begin.

Er du nysgjerrig på å lese mer om Achievements men er ikke medlem ennå, kjøp medlemskap her eller test oss i 7 dager på ditt nærmeste treningssenter her.

Slik ser det ut på web –

Slik ser det ut i mobilen –

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

 • Behandling av personopplysninger

  Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

 • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
 • Så starter vi!

Så starter vi!