Er du vår nye PT?

Alta Kronstad søker personlig trener

Elsker du trening, og vil gjøre hobby til karriere?
Actic Alta Kronstad skal bygge Nord-Norges beste PT-team. Sjekk om du kvalifiserer her!

Ville dine venner beskrevet deg som..?

  • Du brenner for å hjelpe mennesker
  • Du har glimt i øyet, og byr gjerne på deg selv
  • Du er flink i det du gjør, særlig trening

Kan du svare «ja» her? Les videre!

Vi skal ha god stemning på jobb, og et veldig hyggelig, folkelig og uformelt miljø, der vi skal kjenne medlemmene våre godt, og de oss! Så er du god på å bygge relasjoner, passer du bra i vårt lag!

Hva slags bakgrunn har du?

Du har PT-utdanning, helst ett-årig, eller er kanskje en treningsinteressert fysioterapeut, eller idrettsfaglig utdannet? Vi vurderer alle søkere individuelt.

Fyll ut skjema nedenfor så tar vi kontakt med deg for en nærmere prat!

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!