Spis riktig

Julegodteri for deg som trener

Valnøttsdadler i mørk sjokolade

Server pepperkaker og gløgg med disse enkle, gode og næringsrike bitene. Valnøtter er en viktig kilde til protein, fiber og nyttige omega-3-fettsyrer. De inneholder også mye magnesium som vi trenger for hjerte-, muskel og celle-funksjonen. Dadler, kakao og valnøtter er dessuten fulle av antioksidanter som beskytter kroppens celler fra frie radikaler fra syre, noe som er ekstra viktig for deg som trener!

Ingredienser:

  • 2 ss kokosmelk
  • 100 g mørk sjokolade (med minimum 70% kakao)
  • ca 20 dadler
  • ca 20 valnøtter
  • Kokosflak eller mandelflak (som topping, kan sløyfes)

Gjør slik:

Smelt den mørke sjokoladen og rør i kokosmelken til en tykk krem. Skjær et snitt i daddelen, ta ut og erstatt daddelsteinen med en valnøtt. Rull valnøttsdaddelen i sjokoladen og legg de på et fat. Topp gjerne med kokosflak eller mandelflak og la de stivne i kjøleskapet.

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!