Spis riktig

Test ut noe nytt!

Frokoster som holder deg mett

Hvem har god tid til å forberede frokost? Vi vil ha enkle og raske oppskrifter på frokoster som holder deg mett lenge! Her er tre oppskrifter på frokoster som du kan forberede raskt på morgenen og som kommer til å holde deg mett fram til lunsj!

 

Havregrynsgrøt de luxe

Egget i grøten bidrar med mettende proteiner.

2 egg
60 gram havregryn
1 ½ dl melk
1 dl vann
¼ ts vaniljesukker
En klype salt

Topping (valgfritt)

Tyrkisk yoghurt
Mango, banan eller ferske bær
Ristede kokosflak
Ristede nøtter
Usukret granola
Peanøttsmør

Bland ingrediensene til grøten godt i en kasserolle. Sett den på middels varme og la den småkoke under omrøring til den er kremet. Hell grøten i to skåler og topp med yoghurt og det du har lyst på.

Mangosmoothie med havre

Havregrynen og den fete yoghurten gjør smoothien mektigere.

2 ½ dl mango i terninger (kan også bruke frosne)
2 dl bringebær (kan også bruke frosne)
2 ½ dl kokos- eller mandelmelk
1 ½ dl tyrkisk yoghurt
1 veldig moden banan
1 ½ dl havregryn
1 dl kaldt vann

Mix alle ingrediensene til det er smooth. Drikk med en gang.

Overnight oats med peanøttsmør

Denne grøten lager seg selv over natten og tar ingen tid på morgenen.

1 ½ dl mandelmelk
Knapt en ss chiafrø
2 ss peanøttsmør
1 ss honning
1 ½ dl havregryn

Toppingforslag

Skivet banan, blåbær, jordbær, bringebær, linfrø, granola eller chiafrø.

Bland melk, chiafrø, peanøttsmør og honning i et glass. Peanøttsmøret må være helt utblandet. Hell i havregrynen og rør om. Skyv alt grynet ned i melken. Sett på et lokk og la det stå over natten i kjøleskapet. Neste dag tar du fram glasset og topper grøten med dine favorittoppinger.

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!