Treningstips

Finn formen i bassenget

Bygg styrke og øk pulsen

På mange av våre sentre har medlemmer tilgang til svømmebassenget. Vanntrening er effektivt og skånsomt og passer perfekt for deg som har leddproblemer, for deg som må trene deg opp igjen etter en skade eller for deg som bare vil kjøre musklene helt ut. Man kan jo gjøre så mye mer enn å bare svømme fram og tilbake i bassenget. Vi byr på et program som både bygger styrke og holder pulsen oppe.

Det beste er om du finner et sted i bassenget der du har vann opp til skuldrene. Jobb i 30–45 sekunder på hver øvelse og hvil til det har gått ett minutt. Kjør 3–4 runder av hele sirkelen.

OBS! Pass på at du har et område for deg selv i bassenget slik at du ikke forstyrrer noen som svømmer.

 

X-hopp

Stå med føttene samlet og armene ned langs siden. Hopp ut bredt med føttene og dra samtidig opp armene kraftfullt slik at du lager en stor X. Hopp tilbake. Ikke hopp for fort, men ta bevegelsene helt ut istedet.

 

Skihopp

Stå med føttene samlet og armene langs sidene. Hopp ut med høyre fot fram og venstre bak, samtidig som du strekker fram venstre arm og høyre arm bak. Hopp igjen og bytt ben og arm.

 

Vanntramp

Tramp kraftig slik at du holder deg flytende. Om du vil du utfordre deg litt ekstra, bestem deg for at du for eksempel vil ha armhulene over vannoverflaten hele tiden, da må du trampe enda kraftigere for å holde kroppen over overflaten.

 

 

Armsvinger

Stå med armene utstrakte foran deg. Sving armene bakover med handflatene forover, til armene er på linje med kroppen din. Sving deretter fram armene igjen. Fortsett å svinge armene fram og tilbake og prøv samtidig å holde kroppen i ro.

 

Flytende mageøvelser

Flyt på ryggen. Trekk deg sammen til en liten ball og strekk deretter ut kroppen igjen. Det kommer til å bli utfordrende å holde kontroll på kroppen og ikke starte å rulle i vannet. Om det ikke går kan du støtte deg lett i kanten og jobbe inn og ut med bena.

 

Store benspark

Støtt deg til kanten med hendene og lå bena flyte opp bak deg. Driv så ned ett ben, hold det rett, slik at det peker ned mot bunnen. Det andre benet flyter i ro bak deg. Bytt ben. Jobb kraftig mot vannets motstand.

 

Armpendlinger

Stå på bunnen, hoftebreddes avstand med føttene og med armene langs siden. Vinkle handflatene bakover og sveip opp begge armene kraftfullt slik at de kommer opp til overflaten. Press armene tilbake ned og litt bakover med handflatene nedover slik at motstanden blir større. Jobb opp med armene igjen. Prøv å holde resten av kroppen så stille som mulig.

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!