Bedre Vanor

Våren er her – Begynn å pendle med sykkel!

Våren er her – Begynn å pendle med sykkel!

Nå har endelig tiden på året kommet, hvor vi bare vil være ute i solen og nyte været! En fin måte å gjøre det på, og som dessuten får deg i bedre form, er å begynne å sykle til jobben. Studier viser at de som sykler til jobben, ikke bare veier mindre enn andre (5 kg ifølge en ny studie), de er også mindre stresset, piggere og kan konsentrere seg bedre på jobben

Det er også lettere å komme opp i de anbefalte daglige 30 minutters pulsforhøyende aktivitetene.

Har du en stresset periode og kjenner at treningen blir nedprioritert, er sykkelpendling en fin erstatning for å ikke miste kondisjon og benstyrke.

Blir man ikke svett?

Jo, det kan man bli. Har du en dusj på jobben er jo ikke det noe problem. Dersom du ikke har det, kan du helt enkelt ta det roligere og kanskje ta med en ren overdel som du skifter på jobben. Om du dusjet før sykkelturen, vil du ikke lukte svette etter sykkelturen. Tenk også på å ikke kle deg for varmt når du skal sykle. Det er OK å fryse litt i begynnelsen, etter hvert blir du garantert varm!

Må jeg kjøpe en masse sykkelutstyr?

Nei, det behøver du ikke! Begynn med den sykkelen som du allerede har. Prøv og se om sykkelpendling er noe for deg. Du kan fint sykle til jobben uten sykkelcomputer og sykkelklær.

Hva med sikkerheten?

I mange byer utbygges sykkelveier for å gjøre det enklere og tryggere for pendling med sykkel, men det er en viss fare forbundet. Følg disse sikkerhetstiltakene for en tryggere sykkeltur:

  • Ha på deg hjelm. Punktum.
  • Dersom du sykler i mørket, sørg for å ha sykkellys både foran og bak på sykkelen, og ta gjerne på deg en refleksvest.
  • Hold deg til trafikkreglene og vær tydelig på hvor du skal sykle ved å strekke ut armen. Bruk ringeklokke ved behov.
  • Hold øyekontakt med dine medtrafikanter, uansett om de kjører bil, sykler, eller går. På den måten unngås mange misforståelser og ulykker.

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!