Bedre Vanor

Mer effektiv på jobben med trening

Mer effektiv på jobben med trening

Fysisk trening gjør deg sterkere mentalt, noe du kan ta med deg videre i livet. Her er fire tydelige eksempler!

Du får saken gjort…

Når papirhaugen på skrivebordet vokser til fjell du ikke kan bestige, kan du som har for vane å trene utholdenhet legge inn et gir du ikke trodde var mulig – og helt enkelt bestemme deg for at du skal i mål (uansett hvor lang tid det tar). Akkurat slik du ville gjort under for eksempel en lang kondisjons økt.

… Men vet at du kan bli bedre!

Regelmessig trening gir tydelige resultater, som i sin tur gir selvtillit for å forbedre andre områder i livet. Du må bare sette i gang med arbeidet! Du kan for eksempel bli en god foreleser, bare du trener. Ta utfordringen i sosiale sammenkomster ved å holde en tale, og gjør det om og om igjen. Til slutt kommer du å trollbinde dine lyttere.

Du lærer av dine feil

Visse treningsøkter kan gi et endorfinpåslag som gjør deg nærmest høy. Andre ganger kjennes det så tungt at du bare vil gå hjem og legge deg. Gjennom å se tilbake på dine treningsopplevelser og analysere hva det var som gjorde at det i blant gikk verre. Så kan du ta med deg kunnskapen til neste treningsøkt, og unnvike at du gjør samme feil igjen. Det samme gjelder om du går på et jobbintervju og ikke gjennomfører møte i god ånd. Da har du allerede vanen inne, hvor du gransker deg seg og dine feil, slik at du kan forbedre deg til neste intervju.

Du når dine mål

Dedikerte treningsmennesker er proffe på målsetting! Når du har vanen inne, og visualiserer hvordan du skal klare ny personlig rekord i markløft har du også lettere for å visualisere målbildet. Selv når du tar på deg klærne til jobb. Et perfekt utgangspunkt for å forfølge dine drømmer i din karriere på din jobb!

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!