Bedre Vaner

Helse i hverdagen

Helse i hverdagen

Det er lett å glemme de små, men enkle tingene i hverdagen som øker velværet og aktivitetsnivået ditt. Vi er selvfølgelig veldig glad i å hjelpe deg med treningen din på treningssenteret, men vi vil også gjerne prøve å inspirere deg når du ikke er hos oss. På listen nedenfor finner du enkle tips som du kanskje kan komme i gang med allerede i dag.

TIPS TIL GOD HVERDAGSHELSE

 • Beveg deg så mye som mulig, minst 30 min. om dagen.
 • Drikk vann, og litt mindre kaffe – minst et glass ekstra vann per kopp kaffe.
 • Spis frokost. Dette er dagens viktigste måltid og gir deg energi hele dagen.
 • Ta trappen i stedet for heisen.
 • Gå en tur i lunsjen. En timinutters tur er mye bedre enn ingenting.
 • Sykle til jobben. Setter i gang blodomløpet og du kvikner til på turen.
[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

 • Behandling av personopplysninger

  Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

 • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
 • Så starter vi!

Så starter vi!