Bedre Vanor

I dag er en bra dag til å starte treningen!

I dag er en bra dag til å starte treningen!

Enten du er nybegynner eller erfaren på treningsfronten, er det aldri for sent med en ny start. Det er et par ting som kan gjøre treningsøktene dine mer effektive og morsommere. Første trinn er: hvorfor er trening viktig for deg? Hvilke mål har du?

Å starte treningen uten et mål, blir som å sette seg inn i en taxi uten å fortelle sjåføren hvor du skal. Ja da, til slutt kommer du sannsynligvis frem eller kanskje i nærheten av destinasjonen du ønsket å nå. Men veien din kommer til å bli mye lengre enn nødvendig.

Mange har som mål å gå ned i vekt. Da er det ofte mer motiverende å tenke på hvor deilig det blir og få på seg de klærne du så gjerne skulle kommet deg inn i, enn at vekten minker med fem kilo. Om du har erfaring med trening fra før av, minn deg selv på den følelsen av overskudd og velbehag du fikk av treningen sist. Deretter jobber du mot å kjenne denne følelsen igjen.

Det viktigste er: Finn de målene som passer deg!

Det finnes ingen dårlige grunner til å begynne og trene eller fortsette med treningen sin, men det vil være mer motiverende og lettere å planlegge om du vet hva du vil oppnå. Det kan være så enkelt som å bære handleposene hjem fra butikken uten å bli sliten i armene eller løfte hundre kilo i markløft. Ønsker du å løpe til bussen uten å bli andpusten, eller sikter du mot Oslo Marathon. Pønsk ut hva du ønsker at din kropp skal være god på og i hvilke situasjoner du ønsker å være sterk og utholdende.

Hva er ditt utgangspunkt?

Det er viktig å ta hensyn til din livssituasjon og ditt utgangspunkt når du setter dine mål. Hvor mye jobber du? Har du familie? Noen fritidsaktiviteter som tar tid? Hvor mye har du trent tidligere? Høye mål og store drømmer er bra, men det er viktig at målet ikke er urealistisk eller for langt fra din kapasitet. Da blir det veldig lett at målet demotiverer istedenfor å motivere. I det moderne samfunnet vi lever i, møter vi mye press utenifra. Derfor er det viktig at målene dine er oppmuntrende og positive.

På Actic vil du alltid få hjelp til å finne dine mål, og sammen jobber vi for å oppnå disse målene. Ta det første steget nå og book enkostnadsfri helseveiledning med en av våre dyktige instruktører. I dag, er en bra dag å starte!

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!