Meld deg inn i dag:

Få en meget god pris!

21. august får du flere muligheter til å trene i Alta!

Actic åpner sitt andre treningssenter i Alta 21. august 2018, nærmere bestemt på Kronstad, i Storengveien 21.

Kampanjepris*: For kr 349,- pr mnd (ordinær 399,-) får du et bredt og variert treningstilbud.

Bli medlem!

GODE ÅPNINGSTIDER
Tren når det passer deg! Vi har åpent alle dager mellom kl. 05-23. For oversikt over våre bemannede tider, se vår nettside.

PERSONLIG TRENING
Personlig trening er for alle! Enten du ønsker en treningskompis, å oppnå målet ditt om en sunnere livsstil gjennom trening, å gå opp eller ned i vekt/muskelmasse, ønsker hjelp til opptrening etter sykdom, skade eller graviditet, eller har et konkret mål du ønsker å oppnå. Terskelen er lav for å bruke personlig trener her hos oss. Ta gjerne kontakt med oss om du er interessert i personlig trening.

Les mer om hvorfor noen av våre medlemmer trener med en PT her.

GRUPPETRENING
Vår store gruppetreningssal er på hele 90 kvm, og rommer et variert tilbud av timer. Hva med å prøve styrketimen Actic Power? Eller føler du at en avslappende yogatime er det du trenger i dag? Kanskje en energifylt dansetime som Zumba® , eller core-trening?Følg med på vår gruppetreningskalender for å planlegge din treningsuke!

Se vår timeplan og book gruppetime her.

KONDISJONSTRENING

Som oppvarming, eller del av dagens treningsøkt, er kondisjonstrening manges favoritt. Våre tredemøller, sykler, romaskiner, ellipsemaskiner og assault bike står klare til å gi deg en god treningsøkt. Flere av apparatene kan tilpasses eventuelle behov du har for tilpasning. Kanskje oppdager du også et nytt favorittapparat?

 

FRIVEKTOMRÅDE

Manualer og vektstenger gir et stort mulighetsrom for ulike øvelser. Enten du ønsker å forbedre styrken, kroppsholdningen eller teknikk på øvelsene, er frivektområdet ypperlig som del av din treningshverdag.

Ønsker du å lære hvordan du kan bruke manualer eller vektstenger i treningen din? Snakk med en av oss om treningsveiledning, så hjelper vi deg i gang! Du kan også booke veiledningstime på epost: kronstad@actic.no.

TRIVELIG TRENINGSMILJØ
Tør vi påstå at vi har Norges kanskje triveligste treningsmiljø? Her er alle velkommen! Enten det er første gang du besøker et treningssenter, eller du har trent noen år, gleder vi oss til å bli kjent med deg, og hjelpe deg mot en sunnere livsstil gjennom trening. Velkommen til oss på Actic Kronstad ?

Bli medlem nå!

  • Kampanjepris gjelder for lokalt medlemskap på Actic Kronstad. Tilbudet gjelder kun for nye medlemmer. Kampanjetilbudet forutsetter 12 mnd binding, gjeldende fra åpningsdato 21.august 2018.
[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!