Inspirasjon

Actics utfordringer

Leter du etter utfordringer i treningen?

For å gjøre treningen litt mer morsom og for at du som medlem skal bli inspirert til nye treningsmetoder så finnes det ulike treningsutfordringer i vår app. Disse utfordringene kan gjøres på treningssenteret, i svømmehallen, hjemme eller der det passer best for deg! For hver utfordring du deltar i har du muligheten til å tjene poeng i MyActic.

For å delta i en utfordring så laster du enkelt opp vår app og logger deg inn med din registrerte e-post adresse og passord. Du laster ned appen her:

Last ned i iPhone-appen her
Last ned i Android-appen her

Du finner utfordringene under fanen «Trening»

Akkurat nå finns det to aktive utfordringer:

– 30 dagers utfordringen
– Ta svømmeknappen på nytt

Du finner mer informasjon om hver utfordring i appen.

Lykke til  med treningen!

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!