For bedrift

Bedrift

Trening for din bedrift

Friske ansatte er en av bedriftens viktigste ressurser. Gjennom målrettet og strategisk arbeid med trening kan bedriften redusere sykefraværet. Samtidig vil det øke produktiviteten og effektiviteten til de ansatte.

For å forbedre folks helse må flere mennesker på flere arbeidsplasser engasjeres til et aktivt liv. Actic har et unikt konsept og den kompetansen som kreves for å få i gang de som tidligere ikke har trent, men også hjelpe dem som allerede er i gang, med å utvikle seg og ta neste steg i treningen.

Actic kan være starten på dine medarbeideres vei til en mer aktiv og sunnere livsstil. Noe som igjen kan bety mer energi, større lykkefølelse og bedre psyke.

Vi ser frem til et godt treningssamarbeid!

Actic som samarbeidspartner

Vi har 20 års erfaring med å utvikle tilpassede treningsløsninger for bedrifter innen de fleste bransjer og virksomhetsområder. Slik kan du være trygg på at vi finner en løsning som passer din bedrift.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om hvordan bedriften kan bidra til å fremme medarbeidernes helse? Fyll ut formularet under, så forteller vi mer om hvordan vi kan skape treningsløsninger som passer akkurat din bedrift.

Ta det første skrittet med Actic

Vi har 23 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis, Actic. Helt kostnadsfritt tilbyr vi deg 7 dager fri trening. Du kan trene på treningssenteret eller prøve en gruppetime.

Fyll ut skjemaet og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Se vilkår

Så starter vi!

Kom igjen!

Takk!

Du kommer til å motta en e-post fra oss. For å benytte deg av prøvetrening vennligst fremvis e-posten til personalet på senteret.