Velkommen til din treningspartner

Actic, Sandvika

Sandvika

Personlig trener

Elena Filatova

Bred erfaring innen idrett og har blant annet drevet med rytmisk sportsgymnastikk og fektning. Jobbet som shaping instruktør i Russland og vunnet flere konkuranser som årets trener. Kom til Norge for 17 år siden og har drevet med treningsveiledning både for private og bedrifter. Som PT har jeg hatt mange fornøyde kunder og vunnet diverse priser.

 

Spesialitet

  • Kroppsforming
  • Vektreduksjon
  • Utholdenhet
  • Styrke

Utdanning og kurs

  • Personlig trener v/ Norges Idrettshøyskole 2013.
  • Gymlærer fra idrettsakademiet i St. Peterburg.
  • Senior Shaping Instruktør, Russian Shaping Federation
E-post
Pt.sandvika@actic.no
Jobber på
Sandvika

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Kostnadsfri prøvetime 

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Så starter vi!

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.