Velkommen til din treningskompis

Actic, Porsgrunn

Porsgrunn

OBS-pink

Viktig budskap!

Actic Porsgrunn stenger dørene 23. juli 2017. Leieavtalen har gått ut og kommunen har vedtatt å bygge ny svømmehall i et annet bygg. Eksisterende medlemskap fortsetter å løpe som vanlig og du har full tilgang Actic i Skien, Gulsetringen 165, 3727 Skien.
Hvis du har spørsmål vedrørende dette vennligst henvend deg til Actic Kundeservice på kundeservice@actic.no. Fortsatt god sommer!

Om oss:

Actic Porsgrunn holder til på Kjølnes og Porsgrunn svømmehall. Vi har ett lite, men trivelig gym som er fullt av utstyr med styrke- og kondisjonsapparater, samt frivekter. Actic Porsgrunn har en fin kombinasjon av både eldre og yngre medlemmer og dette skaper ett unikt og bra miljø på treningssenteret. Svømmehallen er selvsagt inkludert i vårt medlemskap.
Velkommen til oss

  • Utholdenhetstrening
  • Styrketrening
  • Veiledningstime
  • Svømmehall
  • Personlig trener
  • Badstue
  • Oppfølgingtime
  • Tanitamåling

Kontakt oss

Kjølnes Ring 60
3918 PORSGRUNN

+47 35548703

Se åpningstider

Skriv ut

Filtrer

Velg treningssenter

Bli medlem i dag!

Velg medlemskap

Gå videre

Kostnadsfri prøvetime 

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Personal

Vi er her for deg!

Daglig leder

Cathrine Kittilsen

Group-7

#ingenunnskyldninger

Trening og svømming

Alt på ett kort

Mange steder finner du Actic i tilknytning til en svømmehall. Da er inngang til svømmehallen alltid inkludert i medlemskapet. Det betyr at du har mulighet til å trene og svømme med samme kort. Vil du bruke en annen svømmehall enn den som hører til primærsenteret ditt, kan du bli avkrevd en badeavgift. Svømming er en enkel og effektiv treningsform som også er skånsom for kroppen.

Les mer

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.