Velkommen til din treningskompis

Actic, St. Elisabeth

Tromsø

Om oss:

Actic St.Elisabeth er ditt lokale treningssenter og du finner oss i St.Elisabeths Helsehus. Vi tilbyr et treningssenter med våre egne Nautilus-styrkemaskiner, funksjonelt treningsutstyr, frivekter – og kondisjonsapparater. Vi tilbyr gruppetimer i sal og i vann. Bassenget er også åpent for svømming. Både ansatte og medlemmer bidrar til å gi senteret en åpen og varm stemning hvor alle kan føle seg velkommen!

 • Gruppetrening
 • Utholdenhetstrening
 • Styrketrening
 • Veiledningstime
 • Svømmehall
 • Personlig trener
 • Badstue
 • Oppfølgingtime
 • Tanitamåling

Kontakt oss

Mellomvegen 50
9007 TROMSØ

+47 77675633


Skriv ut

Filtrer

Velg treningssenter

Søndag

24 Juni

Mandag

25 Juni

Tirsdag

26 Juni

Onsdag

27 Juni

Torsdag

28 Juni

Fredag

29 Juni

Lørdag

30 Juni

Søndag

1 Juli

Mandag

2 Juli

Tirsdag

3 Juli

Onsdag

4 Juli

Torsdag

5 Juli

Fredag

6 Juli

Lørdag

7 Juli

Søndag

8 Juli

Mandag

9 Juli

Tirsdag

10 Juli

Onsdag

11 Juli

Torsdag

12 Juli

Fredag

13 Juli

Lørdag

14 Juli

Bli medlem i dag!

Velg medlemskap

Gå videre

Kostnadsfri prøvetime 

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

 • Personopplysninger

  Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

 • Se vilkår

Så starter vi!

Personal

Vi er her for deg!

Daglig leder

Heidi Eilertsen

Group-7

#ingenunnskyldninger

Trening og svømming

Alt på ett kort

Mange steder finner du Actic i tilknytning til en svømmehall. Da er inngang til svømmehallen alltid inkludert i medlemskapet. Det betyr at du har mulighet til å trene og svømme med samme kort. Vil du bruke en annen svømmehall enn den som hører til primærsenteret ditt, kan du bli avkrevd en badeavgift. Svømming er en enkel og effektiv treningsform som også er skånsom for kroppen.

Les mer

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.