Velkommen til din treningskompis

Actic, St. Elisabeth

Tromø

Om oss:

Actic St.Elisabeth er ditt lokale treningssenter og du finner oss i St.Elisabeths Helsehus. Vi tilbyr et treningssenter med våre egne Nautilus-styrkemaskiner, funksjonelt treningsutstyr, frivekter – og kondisjonsapparater. Vi tilbyr gruppetimer i sal og i vann. Bassenget er også åpent for svømming. Både ansatte og medlemmer bidrar til å gi senteret en åpen og varm stemning hvor alle kan føle seg velkommen!

  Kontakt oss

  Mellomvegen 50
  9007 TROMSØ

  +47 77675633


  Skriv ut

  Filtrer

  Velg treningssenter

  Lørdag

  24 Februar

  Fredag

  2 Mars

  Lørdag

  3 Mars

  Bli medlem i dag!

  Velg medlemskap

  Gå videre

  Kostnadsfri prøvetime 

  Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

  Ta det første skrittet med Actic

  Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

  Så starter vi!

  Personal

  Vi er her for deg!

  Daglig leder

  Heidi Eilertsen

  Personlig trener

  Sanna Nord Ekfeldt

  Group-7

  #ingenunnskyldninger

  Trening og svømming

  Alt på ett kort

  Mange steder finner du Actic i tilknytning til en svømmehall. Da er inngang til svømmehallen alltid inkludert i medlemskapet. Det betyr at du har mulighet til å trene og svømme med samme kort. Vil du bruke en annen svømmehall enn den som hører til primærsenteret ditt, kan du bli avkrevd en badeavgift. Svømming er en enkel og effektiv treningsform som også er skånsom for kroppen.

  Les mer

  Hjelper deg å nå målet

  Actic-appen

  Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.