Velkommen til din treningskompis

Actic, Alfheim

Tromø

Om oss:

Actic Alfheim er ditt lokale treningssenter og du finner oss i Alfheim svømmehall. Vi tilbyr ett treningssenter med våre egne Nautilus-styrkemaskiner, funksjonelt treningsutstyr, frivekter – og kondisjonsapparater. Bassenget er også åpent for svømming hele uken. Både ansatte og medlemmer bidrar til å gi senteret en åpen og varm stemning hvor alle kan føle seg velkommen!

  Kontakt oss

  Alfheimveien 23
  9007 TROMSØ

  +47 77790426


  Skriv ut

  Filtrer

  Velg treningssenter

  Bli medlem i dag!

  Velg medlemskap

  Gå videre

  Kostnadsfri prøvetime 

  Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

  Ta det første skrittet med Actic

  Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

  Henter personlige opplysninger…

  Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

  Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

  Skriv inn et gyldig fødselsdato

  Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

  Så starter vi!

  Group-7

  #ingenunnskyldninger

  Trening og svømming

  Alt på ett kort

  Mange steder finner du Actic i tilknytning til en svømmehall. Da er inngang til svømmehallen alltid inkludert i medlemskapet. Det betyr at du har mulighet til å trene og svømme med samme kort. Vil du bruke en annen svømmehall enn den som hører til primærsenteret ditt, kan du bli avkrevd en badeavgift. Svømming er en enkel og effektiv treningsform som også er skånsom for kroppen.

  Les mer

  Hjelper deg å nå målet

  Actic-appen

  Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.