Velkommen til din treningskompis

Actic, Tøyen

Oslo

Om oss:

Actic Tøyen ligger inne på Tøyenbadet, midt i Oslo. Vi har en bra apparatpark, alt du trenger til kondisjonstrening og en frivektsavdeling. Det er viktig for oss at alle trives og får optimalt utbytte av treningen. Derfor er kostnadsfri veiledning og oppfølging inkludert i medlemskapet ditt. Tilgang til Tøyenbadets fasiliteter er selvfølgelig også inkludert.

Velkommen skal du være.

  • Utholdenhetstrening
  • Styrketrening
  • Veiledningstime
  • Svømmehall
  • Badstue
  • Oppfølgingtime
  • Tanitamåling

Kontakt oss

Helgesensgate 90
0563 OSLO

+47 22689300


Bli medlem i dag!

Velg medlemskap

Gå videre

Personal

Vi er her for deg!

Daglig leder

Urd Maria Sørgaard

Group-7

#ingenunnskyldninger

Trening og svømming

Alt på ett kort

Mange steder finner du Actic i tilknytning til en svømmehall. Da er inngang til svømmehallen alltid inkludert i medlemskapet. Det betyr at du har mulighet til å trene og svømme med samme kort. Vil du bruke en annen svømmehall enn den som hører til primærsenteret ditt, kan du bli avkrevd en badeavgift. Svømming er en enkel og effektiv treningsform som også er skånsom for kroppen.

Les mer

Kostnadsfri prøvetime 

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Henter personlige opplysninger…

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Så starter vi!

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.