Velkommen til din träningspartner

Actic, Nordtvet

Oslo

Personlig trener

Kristine Dyrli Ruud

Jeg er ei treningsglad jente som alltid har vært fysisk aktiv. Blant annet har jeg spilt basket, drevet med styrketrening og ulike former for utholdenhetstrening. For meg er variert, utfordrende og morsom trening viktig. Jeg har et stort engasjement for folkehelse og mener det er viktig å fokusere på den enkelte. Jeg ser det hele bildet og tilrettelegger for individuell trening og kosthold. Enten om du har behov for livsstilsendring, opptrening, har et spesifikt treningsmål eller rett og slett trenger hjelp til å komme i gang med treningen, har jeg både inspirasjonen og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg. Sammen setter vi mål, jobber spesifikt mot dette og oppnår resultater. Fokuset er på treningsglede og mestringsfølelse.

Spesialiteter

Vektnedgang
Funksjonell trening
Utholdenhetstrening

Utdanning

Personlig trener, Norges idrettshøgskole
Bachelor fysisk aktivitet og helse, Norges idrettshøgskole
Master idrettsvitenskap, NTNU

E-post
Nordtvet@actic.no
Jobber på
Oslo, Nordtvet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Kostnadsfri prøvetrening 

Vi inviterer deg til oss kostnadsfritt i 7 dager. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 26 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.