Velkommen til din treningskompis

Actic, Nordtvet

Oslo

Om oss:

Actic Nordtvet er et gym med imøtekommende og trivelige instruktører som sammen med sine medlemmer skaper et velkomment miljø. Senteret ligger i underetasjen på Nordtvet bad ved Kalbakken, hvor muligheten til å trene styrke og kondisjon er stor. Hos oss er det viktig at alle våre medlemmer trives og får optimalt utbytte av treningen. Tilgang til Nordtvedt bad er inkludert i medlemskapet.

Velkommen til oss!

 • Utholdenhetstrening
 • Styrketrening
 • Veiledningstime
 • Svømmehall
 • Personlig trener
 • Badstue
 • Oppfølgingtime
 • Tanitamåling

Kontakt oss

Gårdsveien 4
0952 OSLO

+47 22252582


Skriv ut

Filtrer

Velg treningssenter

Bli medlem i dag!

Velg medlemskap

Gå videre

Kostnadsfri prøvetrening 

Vi inviterer deg til oss kostnadsfritt i 7 dager. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

 • Behandling av personopplysninger

  Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

 • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
 • Så starter vi!

Så starter vi!

Personal

Vi er her for deg!

Daglig leder/personlig trener

Mikael Petterson

Treningsveileder

Anthony Guzman

Personlig trener

Trine Marita Lyshaug

Personlig trener/treningsveileder

June Hirding

Group-7

#ingenunnskyldninger

Trening og svømming

Alt på ett kort

Mange steder finner du Actic i tilknytning til en svømmehall. Da er inngang til svømmehallen alltid inkludert i medlemskapet. Det betyr at du har mulighet til å trene og svømme med samme kort. Vil du bruke en annen svømmehall enn den som hører til primærsenteret ditt, kan du bli avkrevd en badeavgift. Svømming er en enkel og effektiv treningsform som også er skånsom for kroppen.

Les mer

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.