Velkommen til din träningspartner

Actic, Holmlia

Oslo

Personlig trener

Moad Bouras

Mitt mål er å bevise for deg at du også kan! Der mange ser hindringer er jeg opptatt av å se løsninger til hvordan du kan nå dine mål. Jeg tilpasser treningen til der du er! Jeg kan hjelpe deg med å finne type trening som passer deg best. Gi meg 100% så gir jeg deg 200% tilbake.

Er du motivert til å gjøre en endring i din hverdag så hjelper jeg deg med planen og kunnskapen for å ta deg dit du vil på en effektiv måte. Er du ikke motivert nok allerede så kan jeg tilby deg en kostnadsfri treningstime med meg.

Spesialitet

Styrketrening
Rehab trening
Vekt reduksjon

Utdannelse

Sertifisert personlig trener
Treningsterapihøyskolen

E-post
holmlia@actic.no
Jobber på
Oslo, Holmlia

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Kostnadsfri prøvetime 

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Henter personlige opplysninger…

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Så starter vi!

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.