Velkommen til din treningskompis

Actic, Holmlia

Oslo

Om oss:

Actic Holmlia har beliggenhet sør i Oslo, kun 10 minutter med tog fra Oslo sentralstasjon. Hos oss kan du trene styrke, kondisjon og delta på våre gruppetimer. Tilgang til svømmehallen er inkludert i medlemskapet. Vi tilbyr også kostnadsfri veiledning med utdannede instruktører.

Velkommen til oss!

 • Gruppetrening
 • Utholdenhetstrening
 • Styrketrening
 • Veiledningstime
 • Svømmehall
 • Personlig trener
 • Oppfølgingtime
 • Tanitamåling

Kontakt oss

Holmlia Sentervei 34
1255 OSLO

+47 22620680


Skriv ut

Filtrer

Velg treningssenter

Bli medlem i dag!

Velg medlemskap

Gå videre

Kostnadsfri prøvetime 

Vi inviterer deg til oss kostnadsfritt i 7 dager. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

 • Personopplysninger

  Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

 • Se vilkår

Så starter vi!

Personal

Vi er her for deg!

Personlig trener og Gruppetreningsansvarlig

Ida Cecilia Juhasz

Personlig trener

Silje Solbakken

Instruktør

Said

Instruktør

Liberta

Instruktør

Meriem

Daglig leder

Joakim Guldvog

Personlig trener

Moad Bouras

Group-7

#ingenunnskyldninger

Trening og svømming

Alt på ett kort

Mange steder finner du Actic i tilknytning til en svømmehall. Da er inngang til svømmehallen alltid inkludert i medlemskapet. Det betyr at du har mulighet til å trene og svømme med samme kort. Vil du bruke en annen svømmehall enn den som hører til primærsenteret ditt, kan du bli avkrevd en badeavgift. Svømming er en enkel og effektiv treningsform som også er skånsom for kroppen.

Les mer

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.