Velkommen til din träningspartner

Actic, Furuset

Oslo

Personlig trener

Patrik Oscarsson

Jeg er 26 år gammel og utdannet personlig trener fra akademiet for personlig trening. Til daglig jobber jeg som daglig leder på Actic Furuset. Samtidig er jeg utdanningsansvarlig for nye instruktører i Actic Norge AS.

Jeg har også spilt fotball hele livet, samtidig som jeg har jobbet i Actic og drevet med styrketrening i 10 år. Jeg står for effektiv og høyintensiv trening og pusher deg til å gi det lille ekstra som utgjør resultatene. Min visjon er at du skal kunne oppnå resultater på kortere tid.

”Det er bedre å rives i stykker enn å ruste!”

E-post
patrik.oscarsson@actic.no
Telefon
95469447
Jobber på
Oslo, Furuset

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Kostnadsfri prøvetime 

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Så starter vi!

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.