Velkommen til din träningspartner

Actic, Osbadet

Os

Personlig trener

Øyvind Taule

Jeg har jobbet i Actic nå som både instruktør og gruppeinstruktør i 2 år før jeg har utdannet meg og begynt å jobbe som Personlig Trener. Det har vært veldig nyttig og lærerikt for meg. Begynte med styrketrening da jeg var 17 år og har holdt på med det siden. Før det holdt jeg på med fotball, friidrett, langrenn og snowboard. Nå ønsker jeg å hjelpe akkurat deg med å nå dine mål og ønsker innenfor helse og trening. Er opptatt av at treningen skal variere ofte for at man alltid skal synes det er gøy å komme på trening, selv om det er hardt arbeid som skal til hvis man virkelig vil noe sted med sin kropp og helse. Kosthold og riktig ernæring i forhold til treningen er noe jeg vektlegger høyt for å få best mulig trenings effekt. Det er også veldig viktig om man ønsker å få en varig livsstilendring, noe jeg ønsker lære bort. Om jeg høres ut som riktig mann for å hjelpe deg, så ta kontakt!

Spesialitet

Styrketrening med fokus på styrkeøkning og muskelvekst
Funksjonell styrke, frivekter og baseløft
Fettforbrenning og vektnedgang
Kosthold
Teknikk forbedring
Er kreativ i valg av effektive øvelser
Trening og kosthold for diabetetikere
Motivator

Utdannelse

Personlig trener – Active Education vår 2014
Instruktør og gruppeinstruktør – Actic
Kosthold, vekt redusering – februar 2014 Actic
Programutvikling, rehabilitering, spesialtrening – mars 2014 Actic

[et_social_share]
E-post
pt.os@actic.no
Jobber på
Os, Osbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Kostnadsfri prøvetrening 

Vi inviterer deg til oss kostnadsfritt i 7 dager. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.