Velkommen til din träningspartner

Actic, Osbadet

Os

Personlig trener

John Hauge

De siste årene har jeg brukt ekstremt mye tid på å forandre mitt eget liv ved hjelp av riktig trening og kosthold, samt utdanne meg innenfor disse to feltene. Å hjelpe andre med det samme er noe som virkelig driver meg. Med meg som personlig trener vil du få en som pusher deg til resultater, med et stort fokus på effektivitet og funksjonalitet. Jeg har lært mye de siste årene, blant annet at det ikke er kun en ting som fungerer for alle. Så uansett hvilke mål du måtte ha, skal vi sammen finne den beste måten å nå disse på. Du vil alltid få tak i meg, jeg vil være 100% dedikert til deg som min kunde. Ta gjerne kontakt for å høre hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål!

Jeg har drevet med fotball siden jeg var 7 år gammel, men de siste årene har jeg drevet med styrketrening og svømming.

Spesialitet

Styrke og muskeløkning
Baseløft
Funksjonell trening
Fettforbrenning
Kosthold
Svømming
Motivator

Utdannelse

Personlig Trener 1 – Active Education, vår 2014

E-post
pt.os@actic.no
Jobber på
Os, Osbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Kostnadsfri prøvetrening 

Vi inviterer deg til oss kostnadsfritt i 7 dager. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.