Actic Lillehammer

Personlig trener

Personlig trener

Bjørn Erik Kristiansen

Jeg har et sterkt ønske om å vise kunder hvor viktig trening og fysisk aktivitet er for egen helse. Ved god veiledning på bevegelighetstrening og baseøvelser vil man oppleve at hverdagslige gjøremål går mye enklere. Har du ambisjoner og mål med treningen! Med god kvalitet og godt samarbeid kan jeg være personen som kan hjelpe deg med å realisere målet.

Spesialitet

  • Motivator
  • Baseøvelser
  • Bevegelighetstrening

 

Utdanning og kurs

  • Bachelor Idrettsvitenskap
  • PPU Kroppsøving, Hamar (pågående)
  • Keepertrener utdanning 1-2
E-post
pt.lillehammer@actic.no
Jobber på
Actic Lillehammer

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Kostnadsfri prøvetime 

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Så starter vi!

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.