Velkommen til din träningspartner

Actic, Kristiansund

Kristiansund

Daglig leder og Personlig trener

Rolf Marius Hessen

Mitt syn på trening er å kunne motivere, inspirere og sette fokus på akkurat Deg og Dine behov og ønsker. Enten det er snakk om å komme i “konkurranseform”, eller om du setter foten inn på et treningssenter for aller første gang. Trygghet og mestringsfølelse kombinert med hardt arbeid gir resultater, og min jobb er å hjelpe deg dit! Husk, “En øvelse er ikke bedre enn personen som utfører den”

Motto: ”EN ØVELSE ER IKKE BEDRE ENN PERSONEN SOM UTFØRER DEN”

Spesialitet

Frivekter
Core/kjernetrening
Kosthold
HIT

Utdannelse

Kokk. Kr.sund vgs 1997-1999
Fordypning i ernæring. 1998-1999
Spinninginstruktør. 2004
Nautilus steg 1. 2010
Actic steg 2-3. 2013
Actic Personlig Trener. 2013

E-post
kristiansund@actic.no
Telefon
98 26 75 43
Jobber på
Kristiansund

Bestill en gratis PT-konsultasjon

Vi vet at de som trener med en personlig trener har større sjanser til å nå målene sine. Du får hjelp til å analysere egen kropp og hva slags trening du trenger. En personlig trener hjelper deg også med å endre livsstilsvaner og jobbe med konkrete målsetninger som gir fremgang.

Har du trent mye tidligere, men vil lære deg et bestemt treningsform eller ta treningen til et nytt nivå? Da kan våre personlige trenere tilpasse treningen spesifikt til det området du vil lære mer om.

Vil du vite mer om hvordan det er å trene med en PT? Da bør du bestille en gratis PT-veiledningstime. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Send forespørsel

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.