Velkommen til din treningspartner

Actic, Kristiansund

Personlig trener

Annelin Yttersian

Ingen har de samme målene når det kommer til trening, men uansett hva du vil oppnå, om du trenger en støttespiller, motivator eller noen til å presse deg den siste biten for å komme dit du vil. Er det noe jeg kan hjelpe deg med. Trening skal være gøy!

Det er når du føler du går lei, eller ikke vet hvordan du skal hente mere fra deg selv, det er der en god personlig trener kommer inn med å hjelpe deg igjennom det du ikke selv tror du greier. Det skal vi klare sammen.

Spesialitet

  • Frivekter
  • Slyngetrening
  • HIT

Utdannelse

Sertifisert AFPT: 2015

E-post
pt.kristiansund@actic.no
Jobber på
Actic Kristiansund

Bestill en gratis PT-konsultasjon

Vi vet at de som trener med en personlig trener har større sjanser til å nå målene sine. Du får hjelp til å analysere egen kropp og hva slags trening du trenger. En personlig trener hjelper deg også med å endre livsstilsvaner og jobbe med konkrete målsetninger som gir fremgang.

Har du trent mye tidligere, men vil lære deg et bestemt treningsform eller ta treningen til et nytt nivå? Da kan våre personlige trenere tilpasse treningen spesifikt til det området du vil lære mer om.

Vil du vite mer om hvordan det er å trene med en PT? Da bør du bestille en gratis PT-veiledningstime. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Send forespørsel

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.