Velkommen til din treningskompis

Actic, Harstad

Harstad

Om oss:

Velkommen til Actic Harstad. Vi ligger midt i sentrum av Harstad og tilbyr kostnadsfrie veiledningstimer, oppfølging og har et bredt utvalg av gruppetimer. Alt dette er inkludert i ditt medlemskap. Tilgang til Grottebadets fasiliteter er selvsagt inkludert i medlemskapet

Velkommen til oss.

 

 • Gruppetrening
 • Utholdenhetstrening
 • Styrketrening
 • Veiledningstime
 • Badeland
 • Oppfølgingtime
 • Tanitamåling

Kontakt oss

Håkonsgate 7
9405 HARSTAD

+47 77059400


Nytt vedrørende booking av gruppetimer!

På grunn av mange som melder seg av gruppetimer i siste liten, har vi i Actic Harstad endret litt på våre booking regler.

Fra og med 15.10.18 er det nå kun mulig å melde seg på gruppetimer 5 dager i forveien. Avbestilling senest 4 timer før timen begynner.

Skriv ut

Filtrer

Velg treningssenter

Mandag

15 Oktober

Kom i form

60 min

10:00

10:00

60 min

Kom i form

Lena Merete Erlandsen

Harstad

Kom i form -1

Step

60 min

18:00

18:00

60 min

Step

Angelica Mikalsen

Harstad

Step 0

Spinning

60 min

18:00

18:00

60 min

Spinning

Wiggo Hokland

Harstad

Spinning -1

Strong By Zumba™

60 min

19:00

19:00

60 min

Strong By Zumba™

Christina Lall

Harstad

Strong By Zumba™ 3

Bli medlem i dag!

Velg medlemskap

Gå videre

Kostnadsfri prøvetrening 

Vi inviterer deg til oss kostnadsfritt i 7 dager. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

 • Behandling av personopplysninger

  Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

 • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
 • Så starter vi!

Så starter vi!

Personal

Vi er her for deg!

Daglig leder

Lena Erlandsen

Group-7

#ingenunnskyldninger

Trening og svømming

Alt på ett kort

Mange steder finner du Actic i tilknytning til en svømmehall. Da er inngang til svømmehallen alltid inkludert i medlemskapet. Det betyr at du har mulighet til å trene og svømme med samme kort. Vil du bruke en annen svømmehall enn den som hører til primærsenteret ditt, kan du bli avkrevd en badeavgift. Svømming er en enkel og effektiv treningsform som også er skånsom for kroppen.

Les mer

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.