Velkommen til din träningspartner

Actic, Hamar

Hamar

Personlig trener

Yvonne Finnstø

Trening og aktivitet er helsebringende og skadeforebyggende. Jeg legger stor vekt på at trening skal ha god overføringsverdi i det daglige, at trening og aktivitet skal være lystbetont. Det skal gi utfordringer, mestringsfølelse og trivsel. Det kosmetiske kommer som en stor bonus!
Som tidligere turner, turntrener for barn og ungdom, trener for voksne, gjennom arbeidserfaring i skole og ved egen trening har jeg etter hvert opparbeidet meg mye erfaring med tilpassing av trening. Det er også viktig å få en forståelse av hvorfor man trener hva. Det igjen gjør at man blir mer bevisst på å trene skadeforebyggende. Selv er jeg svært stor tilhenger av trening med egen kroppsvekt (Calisthenics) og trening med strikk. Og du finner meg nok ofte i frivektsavdelingen. Variasjon er et stikkord som står sentralt. Det er viktig både for skadeforebygging, nytteverdi og ikke minst for å gi motivasjon og fremgang! Det være seg om du trener for å «bygge» muskler, bli sterkere, vil opprettholde eller bedre helse, styrke og kondisjon. Eller det gjelder opptrening. Kroppen vår er et fantastisk redskap som kan utføre de utroligste ting! Det handler om å tilpasse og justere for vedlikehold og forbedring!
Jeg ønsker å være din treningspartner, veileder, motivator og til inspirasjon for å nå dine mål uansett utgangspunkt!

Sammen skal vi sette gode mål, jobbe målrettet gjennom utfordringer og kjenne mestring og glede.

Utdannelse

Personal Trainer & Fitness instructor, Active Education.
Trener 1 utdannelse, Hedmark gymnastikk og turnkrets.
Gruppetrenings instruktør, Div. gruppetimer.
Kurs i Calisthenincs & street workout, AFPT v/Lasse Tufte
Trener for Apparatturn og Troppsgymnastikk, Løten Turn.

E-post
yvonne.finnsto@actic.no
Jobber på
Hamar

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Kostnadsfri prøvetrening 

Vi inviterer deg til oss kostnadsfritt i 7 dager. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 26 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.