Velkommen til din träningspartner

Actic, Hamar

Hamar

Personlig trener

Lill Kristin Strandby

Som personlig trener er jeg opptatt av at treningen skal være variert og morsomt. Uten variasjon i treningen vil både fremgang og motivasjon stagnere og treningen uteblir. Jeg er opptatt av effektiv, målrettet og hensiktsmessig trening som skaper mestringsfølelse. Jeg har selv erfart hvor viktig det er med riktig trening for å holde kroppen i gang, og den erfaringen vil jeg føre over på deg. Sammen finner vi løsninger som passer deg og dine mål. Jeg setter opp treningen på dine premisser, med min lille vri. Sammen går vi veien mot en bedre utgave av deg selv. Jeg gleder meg til å følge deg på veien!

Spesialitet

Alternativ trening
Baseløft
Slynge
Styrketrening

Utdannelse

Personlig trener og treningsveileder hos Active Education
Sertifisert Spinninginstruktør hos Norges Idrettshøgskole
Pågående kostholdsveileder utdanning hos AFPT

E-post
pt.hamar@actic.no
Jobber på
Hamar

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Kostnadsfri prøvetime 

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Så starter vi!

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.