Velkommen til din träningspartner

Actic, Hamar

Hamar

Personlig trener

Atle Skjelbred

Som personlig trener setter jeg opp ett program spesifikk til deg, ut i fra dine ønsker og mål. Dette gjør at treningen ikke bare blir effektiv og gir god fremgang, men også blir gøy og motiverende. På den måten etableres gode treningsvaner som kan vare livet ut. Jeg har stort fokus på at treningen gjennomføres teknisk riktig, uansett hvilken type trening du driver på med. Det gjør at du reduserer sjansen for å pådra deg skader, i tillegg til at du får maksimalt utbytte av treningen din. Uansett hvilken treningsbakgrunn du har i dag, eller hvilke mål du har med treningen så kan jeg hjelpe deg med å få de resultatene du er ute etter!

Jeg har selv drevet med idrett og trent styrke i mange år, og vet derfor av egen erfaring hvor mye effekten av treningen øker når teknikken din er god og du følger ett bra program som passer for deg. Så ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon. Da tar du det første steget mot å forbedre treningen din!

Spesialitet

Styrketrening for volum og styrke
Teknikk
Frivekter
Slyngetrening

Utdannelse

Personlig trener 1 – Active Education 2013

E-post
pt.hamar@actic.no
Jobber på
Hamar

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Kostnadsfri prøvetrening 

Vi inviterer deg til oss kostnadsfritt i 7 dager. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 26 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!

Hjelper deg å nå målet

Actic-appen

Nå kan du holde oversikt over treningen din med den nye appen vår for iPhone og Android. Mobilappen er gratis og inngår i alle våre medlemskap. Last ned appen i dag, hvis du ikke allerede har installert den.