Actic Klinikk

Fysioterapi

Fysioterapeuten har inngående kjennskap til kroppens anatomi, bevegelse og funksjon. Undersøkelse og funksjonsvurdering utgjør fysioterapeutens fundament for valg av hvilken behandling som skal igangsettes.
En fysioterapeut behandler alle akutte og kroniske lidelser som gir seg utslag i smerter eller funksjonsforstyrrelser i muskel- og skjelettsystemet. Dette kan for eksempel være nakke- og ryggsmerter, ulike belastningslidelser, idrettsskader, hodepine mm. Det kan tilrettelegges for opptrening feks etter skader eller kirurgiske inngrep.

Massasje

Massasje har vært praktisert som en helende terapi gjennom århundrer i nesten enhver kultur over hele jordkloden. Massasje og muskelterapi har sin viktigste oppgave i å løse opp spenninger i muskulaturen. Spenningene som kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling eller overanstrengelse, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne, angst og traumer. Slike spenninger setter seg i kroppen og oppleves som smerter i f.eks. rygg, skuldre, nakke, hofter og knær.
Ulike former for massasje og muskelterapi er en av de viktigste behandlingsmetodene mot muskelspenninger og har stor betydning for velvære, kropp og sjel. Regelmessig behandling er skadeforebyggende og kan føre til økt lymfesirkulasjon, senket blodtrykk, høyere stresstoleranse, høyere smertetoleranse, forbedret koordinasjon, bedre kontakt og fleksibilitet i muskulatur.

ASKER

Sarah Agnes Christensen (for tiden i mammaperm.)
Fysioterapeut, MNFF
94 28 99 64 – sarah.christensen@actic.no
Sarah er utdannet ved Saxion Hogeschool i Enschede, Nederland. Hun har spesial kompetanse i Klinisk Ortopedisk Medisin(OMI), samt videreutdannelse innen bla smertebehandling med nåler. Sarah har jobbet med alt fra rehabilitering etter skader og operasjoner, til idrett og trening.
Sarah jobber hos Actic helse- og sportsklinikk på Liertoppen og i Asker.

Ann Helen Sundnes
Massasjeterapeut, MNMF
Friskvernkonsulent
‭93 45 70 59‬ – annhelen.sundnes@actic.no
Ann Helen er utdannet massasjeterapeut og benytter seg av flere forskjellige behandlingsmetoder og teknikker. Fellesnevneren for disse metodene er å forebygge og behandle muskelspenninger som kan gjøre at bevegelsesapparatet blir hemmet pga. smerter eller nedsatt bevegelsesevne. Det er en rekke akutte og kroniske smerter som kan behandles meget effektivt med massasjeterapi. Det blir også lagt vekt på å finne årsaken til problemene, og gi veiledning til å forebygge disse problemene.
Ann Helen kan tilby:
– Behandling av muskelrelaterte smerter og låsninger.
– Bedriftsbesøk for å forebygge livsstil- og stressrelatert fravær (friskvern). Kan utarbeide program som inkluderer egentrening og oppfølging for individ og grupper.
– Behandling og støtte for unge og voksne med behov for økt balanse i trygge former.
– Behandlingen etter den enkeltes behov, tilpasset helsesituasjon og dagsform.
– Respekt for individet og min egen profesjons muligheter og begrensninger. Samarbeider derfor gjerne med andre når dette er riktig

Marte Dobbertin Gram
Fysioterapeut, MNFF
Master i Idrettsfysioterapi
90 97 17 15 – marte.gram@actic.no
Marte tok utdannelsen ved NTNU i Trondheim og har mastergrad i Idrettsfysioterapi fra NIH. Hun var toppidrettsutøver og norgesmester innen Rytmisk Gymnastikk (RG), og jobber ved siden av som fysioterapeut for idrettslag og landslag innen RG. Marte har tidligere erfaring fra bedriftshelsetjeneste, sykehus, kommunehelsetjeneste, samt rehabilitering av kronisk smerte og utmattelse.
Marte interesserer seg for idrettsfysioterapi og fysisk aktivitet/trening, og jobber både med forebygging, behandling og rehabilitering av tilstander i muskel- og skjelettsystemet som gir smerter og/eller nedsatt funksjon.

Harri Hakonarson

Massør (yoga)
48 36 33 83 – e-post
Harri er utdannet yogamassør fra Axelssons. Han har også videreutdannelse innen feltet.
Utdannet yogainstruktør fra Puro Yoga. Harri har Ashtangatimer, samt kursene for «stive mannfolk» i både Asker og Slemmestad.
Hva er yogamassasje? «Yoga for late», sier Harri ?

Treningssenter Bli medlem
Handlevogn
Kunde-
service
Kundeservice