Actic Alta

Personal

Daglig leder:

Karina Sivertsen

Markedsansvarlig:

Elisabeth Lyng

Gruppetreningsinstruktører:

Mathilde Schrøder, Martine Hoaas, Gjermund Abrahamsen Wik, Karianne Heggeli Bosch, Vilde Kvammen, Anastasia Moreva, Katia Fernandez, Olava Øboen.

Treningsveiledere:

Mathilde Schrøder, Bendik Holstad, Anastasia Moreva, Martine Hoaas, Karina Malene Sivertsen, Ørjan Skansen, Maja Filipovic, Elisabeth Lyng, John Vegard Ravneberg.

Personlig trener:

Mathilde Schrøder, Anastasia Moreva.

Kostnadsfri prøvetrening 

Vi inviterer deg til oss kostnadsfritt i 7 dager. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

Ta det første skrittet med Actic

Fyll ut skjemaet nedenfor og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Vi har over 22 treningssenter hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis Actic. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt. Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!

En god støtte mot målet

Actic App

Hold orden på all treningen din uansett hvor du er med vår app for iPhone og Android. Vår app er en gratis tjeneste som inngår i alle våre medlemskap. Hvis du ikke allerede har det, laste det ned i dag!